„Morski Swap“

Obožavam swapove! Kao malo dijete se veselim očekujući svoj paketić i radeći neku sitnicu za osobu koju ne poznajem. Ne znam zašto, ali to me posebno veseli, a kako sam ja romantičan i nostalgičan tip i nedostaju mi vremena pisanja ljubavnih pisama i slanja razglednica i vrijeme kada nije bilo facebooka, mailova i mobitela, poštar s paketićem ili pismom u ruci me uvijek posebno razveseli.

Lutajući bespućima ove naše kreativne blogosfere otkrila sam da e-sidora organizira morski swap i odmah se prijavila. Jedva sam čekala da se izvuku parovi, bila sam tako nestrpljiva… i papirići su se spojili, a moja swap parterica ovoga puta je Marija s bloga Fantastic hobby. Zadatak je bio napraviti nešto morsko, što mi se isprva nije činilo teško. Ali kad sam saznala da je moja partnerica Marija morska žena iz Zadra malo me uhvatila trema! Kako ću ja kao prava kontinentalka napraviti nešto ženi s mora, a da joj se svidi? Ajme meni!

Nisam imala neku posebnu ideju koja bi me vodila, krenula sam s prugicama i ovom salveticom s ribicama koja me je oduševila na prvu. Htjela sam da to nešto bude malo drugačije, veselo i razigrano. Štraftice dolje, ribice gore… pa je došla mrežica koju sam opet sama isplela, pa malo krpice na rub i naravno, već pogađate: GUMBIĆI!!! Puno gumbića s končićima koji vire! Da, priznajem, totalno sam opsjednuta s gumbićima u zadnje vrijeme! A vidi se, zar ne? Unutra slična priča:ribice, krpice, gumbići… nedostajalo je ono nešto što daje posebnu osobnu notu i sjetila se ja onih oznaka na barkama i brodovima… Svekar je opet bio vrijedan i napravio mi šablonu ZD-2011, kao Zadar 2011. jer je Marija iz Zadra. Nekako mi je jedna strana kutijice bila pusta i tada sam se sjetila zastavica koje već dugo želim napraviti, ali od filca za jednu Rosina kutiju koju nikako da završim. Zastavice su me totalno opčinile, kao i gumbići (ha, ha!) i apsolutno su mi otkriće! Ne znam kako vama, ali meni su baš če-če! Zastavice van, pa malo zastavica unutra i TO JE TO! Gotovo!
I baš kad sam mislila da je paketić spreman za slanje odlučila sam napraviti još jedan mali okvirić za sliku na istu temu. Da kutijica ne bude sama… Kartonski okvirić u obliku srčeka (a naravno, a što bih ja drugo!), štraftice, ribice, mrežica i TA DA!!!

Što kažete na moj morski kompletić?

P.S. Uskoro ću vam otkriti tajnu koja je za mene došla iz Zadra. Ali ne smijete nikome reći… psttttt

13 komentari on "„Morski Swap“"

Marija on 28. lipnja 2011. u 09:08 kaže...

AAA, predobro... baš sam išla googlati majto blogek da provjerim što se divnoga napravilo za mornarski swap :) Mreža, zastavice i šablona a la registracija broda su mi genijalni, bravo!!! Ti si mi primjer jednog od onih kreativaca kod kojih se (upravo zbog specifičnih dodataka i dorada) prvo oduševim samim uratkom (pogotovo kutijicama), a tek onda se sjetim da je tu upleten decoupage... usto svaki rad priča priču, to je ono čemu i sama težim i zato obožavam vidjeti što ima novo kod Majto :)

A što je doplovilo iz Zadra, can't wait...

VolimBoje on 28. lipnja 2011. u 09:56 kaže...

prekrasan rad!

Sanja on 28. lipnja 2011. u 10:57 kaže...

Alaj si ti maštovito-kreativna...što tebi dođe pod ruke pretvara se u najljepše i nesvakidašnje kreacije!!! Za čistu peticu!!!
Lp

Kek's on 28. lipnja 2011. u 11:29 kaže...

Preeeeeeeedobra je! Oduševio me svaki detalj, gumbići, zastavice, prugice..a salveta je stvarno mrak! Super mi je ovo kak ribice plivaju po dnu kutijice :)

Nena3110 on 28. lipnja 2011. u 12:40 kaže...

Prelepe su kutijice, čestitam na idejama i umeću!

Lyra on 28. lipnja 2011. u 13:18 kaže...

ovo ej predobro! toliko detalja sa svih strana. prosto se pitam kako se svega toga setiš!

Biljana on 28. lipnja 2011. u 13:28 kaže...

Pravi mornarski swap by Majto, fantasticnoooooo:-)
Pusa

eda on 28. lipnja 2011. u 13:34 kaže...

Ovo je tako prelijepo, tako fenomenalno, mislim da će Zadranka biti ludo zaljubljena u ovaj komplet!
Bravo i opet bravo, ja sam očarana ovim radovima!!

Marina on 28. lipnja 2011. u 23:57 kaže...

prekrasna je i kutijica i okvir, zavidim :)

Karmen on 29. lipnja 2011. u 00:31 kaže...

Ovo je predobro. Genijalna ideja sve mi je onako baš morsko. Svega ima i mreže i ribica i prugica a tek zastavice - mrak!

Tatjana on 29. lipnja 2011. u 08:50 kaže...

Pun pogodak koka!Da na to netko baci mrežu,bogat ulov bi to bio.

LivesArt on 5. srpnja 2011. u 06:53 kaže...

Prekrasna kutijica!

MICE TORBICE on 5. srpnja 2011. u 22:41 kaže...

Mornarski mjauuuuuuuuuuuuuuu....:)
Gumbeki,zastavice,ribice...ma ne znam što mi je više če-če!!

Objavi komentar

Hvala vam na komentaru! Navratite i kasnije, možda vas razveselim još nekom sitnicom :)

 

Majto's Hemisphere Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal