„You are so beautiful… ili da nisu samo kutije“


Od sitnijih hobby stvarčica najviše volim kockaste kutijice za malene djevojčice i dječake i te su kutijice s vremenom postale moja opsesija (tko bi rekao, ha, to se do sada sigurno nije primijetilo, zar ne?)! Prije par dana stigla mi je nova pošiljka salveta s puno novih dječjih motiva, ali postoji jedan problem: nemam više kockastih kutija koje odgovaraju veličini salveta, a salvete su predivne i čine jednu cjelinu tako da se ne mogu trgati, čupkati niti rezati… i sad sam na sto muka! U mom omiljenom hobby dućanu silno se trude naručiti moje kockaste kutije, no prošli sam ih puta morala čekati punih 8 mjeseci jer ih dobavljač jednostavno ne pošalje. Mislim da će se ovdje morati angažirati neki majstor, stolar… budući da mi moj dragi još uvijek brani prilaz svim vrstama pila.
Osim kutijica moja velika ljubav su ogledala! Ne mogu baš točno opisati zašto, ali ima nešto u njima. Svaki dan se barem jednom pogledamo u ogledalo… kad se ustanemo, radimo frizuru, popravljamo make-up (hm, ja nemam takvih problema jer po tom pitanju nisam „tipično“ žensko, prije izlaska iz svog doma i u brojnim drugim situacijama. Nekad nam se sviđa to što vidimo, a ponekad i ne zbog lošeg dana i utjecaja lošeg raspoloženja ili situacije koja nam je digla tlak na 1560 (nadam se da je kod vas ovih situacija znatno manje). I baš zato mislim da je jako važno kako ogledalo izgleda i kakvu poruku u sebi nosi… ono mora biti jedinstveno, posebno i nekako „drugačije“ baš kao što je to svatko od nas. Ako se i dogodi da to ponekad zaboravimo moramo imati ogledalce koje će nas na to podsjetiti! I baš su zato ogledala moja druga velika ljubav!
Jedna moja prijateljica izrazila je želju da joj za rođendan napravim ogledalo za spavaču sobu. Kad sam ju pitala kakvog stila rekla je da želi nešto nježno i romantično, ali da svakako želi da bude u mom stilu i da odražava moju osobnost. Malo sam bila iznenađena kad je rekla da želi ogledalo budući da sam joj već napravila jedno ogledalce, ali ako žena želi ogledalo dobit će ogledalo, a svi znamo da ženama treba puno ogledala, barem po jedno u svakoj sobi (ha, ha!).
I tako je nastao makeover ogledala kojeg sam davno kupila u Kiki na nekom sniženju jer je drveni okvir bio malo okrhnut na jednom dijelu. Brzo sam to sanirala kitom za drvo, a sve drugo je nekako krenulo samo od sebe. Držala sam se zadane teme da bude nježno i romantično, a opet ubacila sitnice koje odražavaju moju nježnu i sanjarsku osobnost i ono najvažnije, poruku koja govori što ja vidim u vlasnici ogledala za koju je ono rađeno uz jednostavne poruke i životnu filozofiju.
Nadam se da sam uspjela…

0 komentari on "„You are so beautiful… ili da nisu samo kutije“"

Objavi komentar

Hvala vam na komentaru! Navratite i kasnije, možda vas razveselim još nekom sitnicom :)

 

Majto's Hemisphere Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal