Ptičice cvrkuću… Springtime!

Bila je to ljubav na prvi pogled i čim sam ih ugledala znala sam da moraju biti moje! Nije da gomilam hobby materijal i salvete ( a moglo bi se to možda tako i reći, ali na to imam pravo sam ja, ha, ha), i nisam ja kriva, ptičice su me jednostavno začarale! Zar ne vidite koliko su slatke i neodoljive? Ma sigurna sam da me razumijete!
 
Odmah sam u glavi imala neki kao štrikić s porukicama koje vise. Odabrala sam meni nekako najvažnije pojmove u životu, a mislim da su oni univerzalni i da vrijede za sve nas. Morala sam se pritom malo i prepirati s ovim ptičicama cvrkutičicama jer su i one imale svojih ideja! No šalu na stranu, razumije se, morao se tu pronaći i pokoji gumbić zajedno s mašnicama raznim. Primjećujete da nema srčeka? E da, to je novina! Pokušavam se dresirati, ha, ha!
 
I tako je nastala ova cvrkutava vješalica za ključeve! Kažu da pričice svašta cvrkuću! Ali ova moja ne! Moja ptičica uvijek zna što treba reći, moja ptičica zna što ja hoću reći pa čak i onda kada ni ja sama ne pronalazim prave riječi. Ponekad poželim da me svi razumiju kao ona. I baš zato je ova vješalica otišla kod ptičice prave!
 
P.S. Nadam se da i vi imate jednu pravu!
2 komentari on "Ptičice cvrkuću… Springtime!"

Snežana Maricic on 29. ožujka 2013. u 14:58 kaže...

Vrlo je lepa, lepršava, radosna :)

Maite - vitoma on 9. travnja 2013. u 07:22 kaže...

Una caja preciosa.
Bss.

Objavi komentar

Hvala vam na komentaru! Navratite i kasnije, možda vas razveselim još nekom sitnicom :)

 

Majto's Hemisphere Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal